
Final 8 : Κλειδώνει το ΟΑΚΑ – Πιθανή η παρουσία κόσμου
Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν το Final 8 του BCL και αυτό που μένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει με παρουσία κόσμου.
Στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν το Final 8 του BCL το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου. Μάλιστα, στόχος των ανθρώπων του BCL είναι να υπάρχει και κόσμος στις κερκίδες του κλειστού.
Εδώ και καιρό με την έξαρση του ιού στο Ισραήλ είχε απομακρυνθεί το ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί στην Ιερουσαλήμ το F8, όπως προοριζόταν αρχικά, κι απ’ ότι φαίνεται ο νέος πρωταθλητής της διοργάνωσης θα αναδειχθεί στο ΟΑΚΑ.
Θυμίζουμε ότι το 2018 η ΑΕΚ είχε κατακτήσει το τρόπαιο στο Final 4 του ΟΑΚΑ και το ίδιο θέλει να κάνει και τώρα. Αυτή τη φορά βέβαια το γήπεδο δεν μπορεί να είναι γεμάτο, λόγω των συνθηκών, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να επιτραπεί ένα ποσοστό κόσμου. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες όταν και θα υπάρξουν οι οριστικές ανακοινώσεις.
Στην τελική φάση θα συμμετάσχουν συνολικά 10 ομάδες – αφού δύο σειρές του Top-16 (Τενερίφη – Οστάνδη και Ντιζόν – Νίζνι) ήταν ισόπαλες σε 1-1 τη στιγμή της διακοπής.
Τα ζευγάρια που είχαν προκύψει είναι τα εξής:
ΑΕΚ – Νίμπουρκ
Χάποελ Ιερουσαλήμ – Μπούργος
ΣΑραγόσα – Τενερίφη ή Οστάνδη
Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν ή Νίζνι
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη

