Η Superleague αποφάσισε «όχι» στην αναδιάρθρωση
Με ψήφους 13-1 η Superleague αποφάσισε να μείνουν 14 ομάδες και τη νέα σεζόν. Την τελική απόφαση θα πάρει σήμερα το μεσημέρι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Το Δ.Σ. της Λίγκας αποφάσισε με ψήφους 13-1 να παραμείνουν 14 οι ομάδες και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ομάδες της Superleague ψήφισαν ομόφωνα να μην γίνει η αναδιάρθρωση με μοναδική αρνητική ψήφο αυτή του Πανιωνίου.
Η εισήγηση της Λίγκας περνάει στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7) για να αποφασίσει τι θα γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΟ από την πλευρά της στο Δ.Σ. ψήφισε λευκό, ενώ πλέον γίνεται συζήτηση για τον τρόπο που θα προκύψουν οι 14 ομάδες για τη νέα σεζόν.
Ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν (αν υποβιβαστούν), ποιες θα ανέβουν από τη Superleague 2, με το «μπαλάκι» ωστόσο να έχει πάει στην ελληνική ομοσπονδία για την τελική απόφαση.
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- ΑΕΚ: Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Ζάμπια – Μαρόκο 0-3: Οι γκολάρες του Ελ Κααμπί έστειλαν τους Μαροκινούς στους «16» (vids)
- Ο Ελ Κααμπί γράφει ιστορία: Στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του Μαρόκου!
- Μέγας Ελ Κααμπί: Εκλεψε ξανά την παράσταση – σούπερ γκολ με «ψαλιδάκι»! (vids)
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- «Αυτά είναι… ανέκδοτα» – Η αντίδραση της Ρεάλ στην φημολογία πώλησης του Μπέλινγκχαμ στην Γιουνάιτεντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442