Μίλαν: Κοντά στην ανανέωση οι Ιμπραΐμοβιτς και Ντοναρούμα
Οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση των συμβολαίων τους με τη Μίλαν.
Η Μίλαν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της. Η είδηση φαίνεται να έχει φέρει νέα δεδομένα στους «ροσονέρι».
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της «Gazzetta Dello Sport», η παραμονή του Ιταλού τεχνικού φαίνεται να επηρέασε θετικά τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα οι οποίοι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους με τον σύλλογο του Μιλάνου.
Ο 39χρονος Ζλάταν δείχνει να έχει συμφωνήσει με τους Μιλανέζους για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021. Μάλιστα τα χρήματα που θα εισπράξει την επόμενη σεζόν θα εξαρτηθούν άμεσα από τις εμφανίσεις του και τη συνολική πορεία της ομάδας. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σουηδός πρόκειται να συνεχίσει στους «ροσονέρι» από άλλο πόστο μόλις αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Ο 21χρονος «Τζίτζι» έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Οι πληροφορίες επισημαίνουν ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας δέχθηκε να ανανεώσει μέχρι το 2022 υπό μία προϋπόθεση. Συγκεκριμένα ζήτησε να μπει ρήτρα που θα του επιτρέψει την αποχώρηση με ποσό μικρότερο των 50 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση που η Μίλαν δεν πάρει το εισιτήριο για το Champions League της σεζόν 2021-22.
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
