Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός κινείται με γοργούς ρυθμούς αναφορικά με την στελέχωση των ομάδων του για την επόμενη σεζόν. Στο τμήμα πόλο Ανδρών λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτηση του Μάριου Καπότση.

Ο Έλληνας διεθνής περιφερειακός επιστρέφει στον Ολυμπιακό (2012-14), μετά από ένα πέρασμα δύο ετών από την Ρουμανία, όπου κατέκτησε σε δύο χρόνια τρεις τίτλους (πέρσι ένα νταμπλ και φέτος το πρωτάθλημα, με το Κύπελλο να μην γίνεται λόγω κορωνοϊού). Πρόκειται για μία ακόμα σημαντική κίνηση από την ομάδα του Πειραιά.

Ταυτόχρονα οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Θανάση Χρυσοσπάθη, ο οποίος τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιξε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Ζέντες.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Μάριο Καπότση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάριο Καπότση. Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός (ημ. Γέννησης 13/09/1991), υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών, στην οποία επιστρέφει μετά από 6 χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάριος Καπότσης ανέφερε τα εξής:

«Αρχικά αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος που επιστρέφω στον Ολυμπιακός. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς προβλήματα και στον αθλητισμό αλλά και έξω από αυτόν και ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους για τη νέα σεζόν».

Προηγούμενες ομάδες

2008-2012: Πανιώνιος

2012-2014: Ολυμπιακός

2014-2018: Βουλιαγμένη

2018-2020: Στεάουα Βουκουρεστίου».

Η ανακοίνωση για τον Θανάση Χρυσοσπάθη:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Χρυσοσπάθη. Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός (ημ. Γέννησης 13/10/1994), υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θανάσης Χρυσοσπάθης ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας προφανώς είναι διατηρήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Ολυμπιακό».

Προηγούμενες ομάδες

2010-2013: ΠΑΟΚ

2013-2018: Βουλιαγμένη

2018-2020: Ζέντες (Ουγγαρία)».