Αναπόφευκτη η έρευνα για το πώς χειρίστηκε την κρίση του κοροναϊού ο Μπ. Τζόνσον λένε οι Εργατικοί
«Πολύ αργή, κοιμισμένη στο τιμόνι. Χρειάζεται πραγματικά να βελτιώσει την επίδοσή της» δήλωσε ο επικεφαλής του βρετανικού αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Κέιρ Στάρμερ
Ο επικεφαλής του βρετανικού αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ δήλωσε σήμερα πως είναι αναπόφευκτη μια έρευνα γύρω από τη διαχείριση της κρίσης του κοροναϊού από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.
«Πιστεύω πως μια έρευνα είναι αναπόφευκτη», δήλωσε ο Στάρμερ στο Sky News. «Θα υπάρξει έρευνα σε εύθετο χρόνο».
«Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως είναι σημαντικό να επικεντρώσουμε στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε», δήλωσε ο ηγέτης των Εργατικών, όταν ερωτήθηκε γιατί δεν ζητάει να διεξαχθεί αμέσως έρευνα.
Ερωτηθείς πώς αξιολογεί τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ο Κέιρ Στάρμερ δήλωσε: «Πολύ αργή, κοιμισμένη στο τιμόνι. Χρειάζεται πραγματικά να βελτιώσει την επίδοσή της».
Σχετικά με τον Τζόνσον, δήλωσε πως ο πρωθυπουργός είναι καλός στη ρητορική, αλλά υπολείπεται στη διακυβέρνηση.
«Δεν μας οδηγεί για να περάσουμε αυτή την κρίση με τον σωστό τρόπο», δήλωσε ο Στάρμερ. «Είναι καλός στη ρητορική, αλλά δεν είναι καλός στη διακυβέρνηση».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
