Παρελθόν ο Κρίστον από τη Μπασκόνια
Ο παίκτης της πρωταθλήτριας Ισπανίας μένει ελεύθερος από τη Μπασκόνια και ψάχνει ομάδα.
Ο Σεμάζ Κρίστον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπασκόνια. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα ξεκινήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και φαίνεται να μην έχει στα πλάνα του τον Αμερικανό.
Ο 27χρονος γκαρντ μένει ελεύθερος από την Μπασκόνια και θα αναζητήσει από εδώ και στο εξής, τον επόμενο «σταθμό» της μπασκετικής του καριέρας.
Φέτος είχε 9,1 πόντους και 3,7 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στην ACB μέτρησε 9 πόντους και 2,7 ασίστ κατά μέσο όρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ πριν από μερικούς μήνες.
- Αφγανιστάν: «Εκατοντάδες νεκροί» από βομβαρδισμό του Πακιστάν σε κλινική αποτοξίνωσης στην Καμπούλ
- Ιράν: Ο Βανς απαντά για το εάν έχει επιφυλάξεις σχετικά με τον πόλεμο
- Ιράν: Διακριτικές επαφές του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ

