
Ψάχνεται για Γιουβέντους ο Αλάμπα
Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Νταβίντ Αλάμπα έχει τάσεις φυγής, με τον Αυστριακό να θέλει να μετακομίσει στην Γιουβέντους.
Ο Νταβίντ Αλάμπα δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσει σύντομα το Μόναχο και την Μπάγερν.
Ο Αυστριακός μπακ βρίσκεται στους Βαυαρούς από το 2010 και η φετινή σεζόν ενδέχεται να είναι η τελευταία του με τη φανέλα της Μπάγερν.
Το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, με τον Αλάμπα να εξετάζει την πιθανότητα μετακόμισης στην Γιουβέντους και την Ιταλία.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Πάολο Παγκανίνι, ένας από τους εκπροσώπους 27χρονου αποκάλυψε πως θέλει να φύγει από το Μόναχο.
Στην γειτονική χώρα, τονίζουν πως ο μπακ των Βαυαρών επιθυμεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και… γλυκοκοιτάζει το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στους «μπιανκονέρι».
Bonjour. #Alaba va a scadenza nel 2021. Uno dei suoi agenti mi ha confermato ieri la volontà di andare via e c’è anche la #Juventus. Può giocare esterno sx o centrale. #Pogba, vale il discorso già fatto, dipende dalle contropartite tecniche.
— Paolo Paganini (@PaPaganini) June 28, 2020
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»




