ΑΕΚ: Ήρθαν στα χέρια Βέρντε-Βράνιες
Στιγμές έντασης μεταξύ των δύο παικτών της ΑΕΚ κατά την διακοπή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ιταλό να πιάνει από το λαιμό τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.
Πολλά τα νεύρα μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της διακοπής στο πρώτο ημίχρονο για να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες τους.
Μάλιστα δύο από αυτούς ήρθαν στα χέρια. Το περιστατικό έγινε μεταξύ των Ντανιέλε Βέρντε και Όγκνιεν Βράνιες με την κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει.
Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ήρθε στα λόγια με τον συμπαίκτη του και το αποτέλεσμα ήταν να πιάνει από τον λαιμό τον Βόσνιο και τον τελευταίο να προσπαθεί να απαντήσει.
Ευτυχώς για την ΑΕΚ το περιστατικό έγινε αντιληπτό απο τους υπόλοιπους αθλητές και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση τόσο ψυχραιμοτέρων.
- Μπαρτσελόνα-Νιούκαστλ 7-2: Με σπασμένα τα φρένα οι «μπλαουγκράνα»
- Πλούσιοι οι «άνθρωποι» που πλήρωναν για να σκοτώνουν αμάχους κατά την πολιορκία του Σαράγεβο
- Ζευγάρι λήστεψε διανομέα με την απειλή μαχαιριού στη Νίκαια – Εντοπίστηκαν στον Πειραιά
- Fed: Αμετάβλητα τα επιτόκια για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση
- Αν θέλετε να δείτε τον viral Καθεδρικό Ναό της Κολωνίας, πληρώστε
- Μπενίτεθ: «Θέλουμε να γίνουμε πρωταγωνιστές στην Ευρώπη – Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο»



