Αγρίνιο : Αστυνομικός παρέδωσε τσαντάκι με 5.000 ευρώ
Το τσαντάκι βρήκε το πρωί της Τετάρτης η σύζυγος του αστυνομικού και εκείνος με τη σειρά του μετέβη στην υπηρεσία του, παραδίδοντάς το.
Αξιέπαινη είναι η πράξη αστυνιμικού από το Αγρίνιο, ο οποίος παρέδωσε τσαντάκι που περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 5.οοο ευρώ, κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας , καθώς και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Το τσαντάκι βρήκε το πρωί της Τετάρτης η σύζυγος του αστυνομικού και εκείνος με τη σειρά του μετέβη στην υπηρεσία του, παραδίδοντάς το.
Ο κάτοχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ανωτέρω αστυνομικό, ο οποίος και του παρέδωσε το τσαντάκι με το περιεχόμενό του.
Την πράξη του αστυνομικού χαιρέτισε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, τονίζοντας ότι «τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, δείχνει το ήθος που τον διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία μας».
- Η Κίνα προειδοποιεί για τον αντίκτυπο του πολέμου στην ενέργεια, τις θαλάσσιες μεταφορές και το εμπόριο
- Αποχαιρετούμε τον Τσακ Νόρις με θρυλικά memes και διαχρονικά αστεία
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το ματς με τη Μπασκόνια (vid)
- Fake τα πειστήρια του Άδωνι, έδειχνε ραντεβού του Ιουνίου σε νοσοκομείο ως… σημερινά
- Τσεχία: Οργάνωση που αποκαλείται «Earthquake Faction» πυρπόλησε ισραηλινό εργοστάσιο όπλων
- Συνελήφθη ο γνωστός γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης – Βρέθηκαν πλαστοί πίνακες μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.


