Παράταση στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και στο επίδομα στέγασης
Έως τις 31 Μαΐου 2020, παρατείνεται η καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) και του επιδόματος στέγασης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας
Έως τις 31 Μαΐου 2020, παρατείνεται η καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) και του επιδόματος στέγασης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας.
Στόχος είναι η διευκόλυνση των δικαιούχων, καθώς δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση, ύστερα από απόφαση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, παρατείνονται για έναν μήνα οι εγκριτικές αποφάσεις του επιδόματος στέγασης και του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, η ισχύς των οποίων έληγε τον Απρίλιο, ενώ για δύο μήνες παρατείνονται οι εγκριτικές αποφάσεις των ανωτέρω προγραμμάτων, η ισχύς των οποίων λήγει τον Μάιο.
- Ελλάδα – Τουρκία 20-8: Η Εθνική συνέτριψε τους Τούρκους και πάει αήττητη στο ντέρμπι με τους Ιταλούς!
- Προμηθέας – Πανιώνιος 87-91: Διπλό στην Πάτρα και δεύτερη σερί νίκη για τους Κυανέρυθρους
- Χρυσός: Γιατί οι κεντρικές τράπεζες τον…μαζεύουν
- Βασίλισσα, μητέρα, σύμβολο – Η άλλη Σοφία Λόρεν αποκαλύπτεται σε 200 ανέκδοτα κλικ του Άλφρεντ Άιζενστατ
- Κικίλιας: Προτεραιότητά μας η προστασία και η ασφάλεια
- Τραμπ: «Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε νέα ηγεσία στο Ιράν»







