«Επαφή με Νταμπίζα για να πάρει πόστο στη Νιουκάσλ»
Το περιβάλλον του πρώην τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού υποστηρίζει ότι συνομίλησε με ανθρώπους του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας.
Από τη μέρα που οριστικοποιήθηκε η ανάμειξη του Σαουδάραβα Πρίγκιπα Διαδόχου, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στη Νιουκάσλ, το όνομα του Νίκου Νταμπίζα εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Chronicle Live, το ζήτημα έχει ξεπεράσει το φιλολογικό στάδιο.
Η αγγλική ιστοσελίδα επικαλείται «πηγές» στο περιβάλλον του Νταμπίζα και υποστηρίζει ότι άνθρωποι του νέου ιδιοκτήτη των «ανθρακωρύχων» έχουν επικοινωνήσει με τον παλαίμαχο αμυντικό. Στη συνομιλία τους συζητήθηκε η προοπτική να αναλάβει ο «Ντάμπι» ένα διοικητικό πόστο με αρμοδιότητες, χωρίς να αποσαφηνίζεται ποιο θα είναι αυτό.
Το ρεπορτάζ αναφέρει εσφαλμένα ότι ο Νταμπίζας εξακολουθεί να εργάζεται στον Παναθηναϊκό, αφού αποπεμφθεί από τον Αλαφούζο από τον Οκτώβριο του 2019.
Επίσης, το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Νταμπίζας έχει συνεργασία στη Βόρεια Αγγλία με το μανατζερικό γραφείο St James’ Square Sports Management, ενώ φέρεται να έχει επαφές με ομάδες της Championship για να δουλέψει σε διάφορους ρόλους.
- Παναθηναϊκός – Περιστέρι Betsson 94-86: Έπαιξαν με τη φωτιά αλλά δεν κάηκαν οι «πράσινοι»
- Ηράκλειο: Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος που πήρε φακελάκι 6.000 ευρώ για να εκδώσει πλαστό έγγραφο
- Λεβαδειακός-Βόλος 3-1: Πάρτι Ευρώπης έκαναν οι Βοιωτοί
- Ολυμπιακός: «Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ – Πόσα απέμειναν
- Η περίπλοκη, αληθινή ιστορία του αδέσποτου αρκούδου Paddington — Η κόρη του δημιουργού αφηγείται
- Πέθανε η καθηγήτρια Πολιτικής Θεωρίας και θεωρητικός του φεμινισμού, Ελένη Βαρίκα
