
Τα πρώτα (άσχημα μαντάτα) έρχονται από το Ισραήλ
Αποχωρεί ο ιδιοκτήτης κι η ομάδα από το Ισραήλ κινδυνεύει με… αφανισμό. Έτσι κι αλλιώς η Χαποέλ Χολόν πρέπει να στηθεί από την αρχή.
Ο Στέφανος Δέδας έκανε εξαιρετική δουλειά στο Ισραήλ κι επί των ημερών του η Χαποέλ Χολόν άλλαξε πρόσωπο.
Μόνο που αυτό δεν μοιάζει να είναι αρκετό για την επόμενη μέρα, καθώς τα πρώτα άσχημα μαντάτα για τη μετά – κοροναϊό εποχή έρχονται από το Τελ Αβίβ.
Ο ιδιοκτήτης, που ήταν συνάμα ο βασικός χορηγός, εκείνος που κουβαλούσε το μεγαλύτερο φορτίο, έχει αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει.
Φαίνεται πως η επικείμενη οικονομική κρίση τον έχει προβληματίσει και τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ τον θέλουν να αποχωρεί. Τι σημαίνει αυτό;
Ότι πιθανότατα η Χαποέλ θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας (άλλωστε κι η φετινή σεζόν μετά κόπων και βασάνων έβγαινε, σε οικονομικό επίπεδο).
Με δεδομένο ότι για την ώρα υπάρχουν τρία ενεργά συμβόλαια, για τα οποία ενδεχομένως πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση (ανάλογα και το κατά πόσο θα αλλάξει το διοικητικό στάτους), η Χολόν πρέπει να χτιστεί από την αρχή.
Ο Στέφανος Δέδας έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων κι αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα που αναφέραμε θα ήταν με σιγουριά εκείνος που θα αναλάμβανε τον σχεδιασμό, τώρα όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει την επόμενη μέρα κι αν θα υπάρξει επόμενη μέρα.
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Γερμανία: Ένας νεκρός, τέσσερις σοβαρά τραυματίες από έκρηξη υπόγειας διάβασης
- Αργία Πρωτομαγιάς: Πότε μεταφέρεται – Τι ισχύει φέτος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
- Τα μετρητά επιστρέφουν και υπάρχει λόγος για αυτό – Το φυσικό χρήμα μπορεί να είναι απαραίτητο




