
«Στη Λίβερπουλ ο Βέρνερ»
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Μέγαλη Βρετανία, οι Reds έπεισαν τον Τίμο Βέρνερ και το μονο που απομένει για να τον αποκτήσει η Λίβερπουλ είναι να δώσει στη Λειψία τα 60 εκατ. ευρώ που υπάρχουν ως ρήτρα αποδέσμευσης
Μια ανάσα από την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ βρίσκεται η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Μεγάλη Βρετανία.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης το «Sky sports» ανέφερε ότι ο Γερμανος επιθετικός της Λειψίας πείστηκε και είναι έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές Ευρώπης και σύντομα πρωταθλητές Αγγλίας. Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι συνεργάτες όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Βέρνερ του φαίνεται πως «έψησαν» τον στράικερ της γερμανικής ομάδας.
Το μόνο που απομένει για να μετακομίσει στους Reds είναι ο στράικερ της Λειψίας είναι η Λίβερπουλ να καταβάλλει το ποσό των 60 εκατ. ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τους Γερμανούς.
Το συγκεκριμένο ποσό ισχύει μέχρι τις 15 Ιουνίου, καθώς μετά από αυτή την ημερομηνία η τιμή για την απόκτηση του Βέρνερ θα ανέβει.
RB Leipzig forward Timo Werner is ready to sign for Liverpool if they pay his £52m release clause before it expires on 15 June.
— Sky Sports News (@SkySportsNews) April 23, 2020
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ
- Ο Λίβανος εργάζεται για να επιτύχει «την ισραηλινή αποχώρηση από το έδαφός του»
- Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: «Γελοίες και διασκεδαστικές» οι απειλές για ναυτικό αποκλεισμό
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026



