Οι Ελληνες έκαναν Ανάσταση με τον Αντώνη Ρέμο στο Mega
Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για τη συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στο Τάε Κβο Ντο και μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένη.
Για ακόμη μια φορά ο σπουδαίος Ελληνας ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, απέδειξε πόσο αγαπητός είναι στον κόσμο. Σ’ αυτή την ιδιαίτερα περίεργη Ανάσταση που ζήσαμε όλοι μας, αποκλεισμένοι στα σπίτια μας, αυτό που ζητούσαμε ήταν λίγες στιγμές διασκέδασης, χαράς, ένα εορταστικό κλίμα. Και ο Ρέμος μας το πρόσφερε απλόχερα μέσω του Mega. Η συναυλία που είχε δώσει στο Τάε Κβο Ντο και μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένη, σάρωσε την τηλεθέαση.
Λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση και παρά το γεγονός ότι όλα τα κανάλια είχαν εορταστικά προγράμματα και ταινίες, η εκπομπή του Mega με τον Αντώνη Ρέμο κατέγραψε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
Από την ώρα που ξεκίνησε η εορταστική εκπομπή, το Mega, βρέθηκε στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό, καταγράφοντας ποσοστά σταθερά πάνω από 15%. Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν στο μεγάλο κανάλι και τραγούδησαν μαζί με τον Ρέμο τις μεγάλες του επιτυχίες.
Η μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου από το στάδιο του Tae Kwon Do, στα πλαίσια του «Live Experience Tour 2020», κατέγραψε 11,3% στο γενικό σύνολο και 13,6% στο δυναμικό κοινό.
Στον Alpha εκείνη την ώρα προβλήθηκε η μεγάλη συναυλία της Καίτης Γαρμπή από το Κατράκειο, η οποία σημείωσε 7,4% στο γενικό σύνολο και 8,4% στο δυναμικό κοινό
- LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα
- Άστον Βίλα – Έβερτον 0-1: Ήττα σοκ για τους «Χωριάτες»
- Η γενιά των 20άρηδων που χτίζει εταιρείες δισεκατομμυρίων στo AI
- Μίλων – Ολυμπιακός 0-3 σετ: Άνετα οι ερυθρόλευκες στη Νέα Σμύρνη
- Παίζει τα… ρέστα του ο Φρανκ – «Τελικός» για τον Δανό, το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ
- Αποκαλυπτικές εικόνες για τα νοσοκομεία της χώρας – Ράντζα σε «Αττικόν» και «Λαϊκό»




