«Οι Σχολές του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ έχουν πάρει όλα τα μέτρα»
Οι Γιάννης Κοσμάς και Χάρης Καραγιώργος, οι διευθυντές των Σχολών του Ολυμπιακού σε Σικάγο και Ουάσινγκτον αντίστοιχα, μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, αλλά και για τις ενέργειες που γίνονται προκειμένου οι αθλητές να ακολουθούν το πρόγραμμα προπόνησης.
Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού μεγαλώνει συνεχώς, με τον Δαφνοστεφανομένο έφηβο να έχει… κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη.
Στην Αμερική οι Ερυθρόλευκοι έχουν Σχολές σε Σικάγο και Ουάσιγκτον, με τους υπεύθυνους να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους παράγοντες του πειραϊκού συλλόγου και να συζητούν μαζί τους για τη βελτίωση των παροχών, που προσφέρουν στα παιδιά που μαθαίνουν εκεί τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων
- «Supergirl»: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μίλι Άλκοκ
- Πέρκινς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι δειλός – Να βγει να πει ότι θέλει να αποχωρήσει»
- Αναχωρούν για τα μπλόκα οι αγρότες που απέκλεισαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – «Δεν κάνουμε πίσω»

