Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς παίρνει πρωτάθλημα κερδίζοντας τα «στοιχήματα»…
Οι παίκτες είναι σαν να ανεβαίνουν σε έναν επιταχυντή που όλα γίνονται σε μεγάλες ταχύτητες. Η αγωνιστική τους βελτίωση, η προσαρμογή τους στην ομάδα, η τοποθέτησή τους στην ερυθρόλευκη ποδοσφαιρική βιτρίνα.
Βάλτε τα κάτω και θα δείτε. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ο Ολυμπιακός κατακτά πρωτάθλημα με στοιχήματα.
Ξέρω ότι θα φανεί περίεργο αυτό που γράφω αλλά κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ψάχνοντας γύρισα πολύ πίσω για να βρω τον Ολυμπιακό σε αντίστοιχη κατάσταση.
Έφτασα μέχρι την κατάκτηση του πρώτου επαγγελματικού πρωταθλήματος το 1979-80 για να διαπιστώσω ότι υπάρχει κάτι που μοιάζει.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
- «Φίλισα μερικά κορίτσια και μερικά αγόρια» – Η Κέιτ Γουίνσλετ για τους πρώτους ερωτικούς πειραματισμούς της

