
Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζον Μακ Ένρο
Ο θρυλικός τενίστας ανακοίνωσε ότι έκανε το τεστ και βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό - Ηπια τα συμπτώματα που έχει, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο επαγγελματικό τένις, καθώς μετά τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Γουάιλντ, θετικός στον Covid-19 βρέθηκε και ο θρυλικός, Τζον Μακ Ένρο. Την «επίσκεψη» του ιού γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω των social media.
Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, βρίσκεται ήδη σε καραντίνα τις τελευταίες 11 ημέρες και ευτυχώς έχει ήπια συμπτώματα. Επισήμανε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ξεπεράσει τον κορωνοϊό και ζήτησε από όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι εδώ στο υπόγειό μου εδώ και 11 μέρες, απ’ όταν άρχισα να έχω ελαφριά συμπτώματα. Το τεστ που έκανα μόλις βγήκε και είναι θετικό.
Αυτά είναι τα κακά νέα, τα καλά νέα είναι πως τα συμπτώματα έχουν περάσει και νιώθω καλά 100%. Η σύζυγός μου έκανε απίστευτη δουλειά με το να φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά.
Είμαστε σε πλήρη καραντίνα στο σπίτι μας εδώ και 2 εβδομάδες τώρα. Ενθαρρύνω τους πάντες να κάνουν το ίδιο. Είμαι το παράδειγμα κάποιου που κατάφερε να το ξεπεράσει και τα πηγαίνω πολύ καλά.
Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι σ’ αυτούς που αγωνίζονται. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, πρέπει να ακούσουμε και πρέπει να μείνουμε σπίτι».
- Ο Μοντέρο βγήκε στην καλύτερη πεντάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα
- Ρόμα: Η κρίσιμη μάχη με την UEFA και το στοίχημα των 60 εκατομμυρίων
- Ναταλία Δραγούμη – Αλέξης Γεωργούλης: Πώς είναι η συνεργασία τους στο θέατρο
- «Νέα εποχή» στην αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος – Πειραματικό χάπι διπλασιάζει την επιβίωση
- AI κάμερες στον ΗΣΑΠ για την εισιτηριοδιαφυγή – Στον Περισσό τοποθετήθηκε η πρώτη, ποιος ο σκοπός τους
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν με ξαναχτυπήσεις θα καλέσω την Αστυνομία» – Οι φωνές της 39χρονης που καλούσε σε βοήθεια


