Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει κινήσεις ουσίας στο ρόστερ της στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον Μπρούνο Φερνάντες αλλά και τον Οντιόν Ιγκάλο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του συλλόγου και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ωστόσο, σύμφωνα με την άλλοτε δόξα των Κόκκινων Διαβόλων, Πολ Ινς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καταφέρει να κλείσει το χάσμα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα πρέπει να προσθέσει έναν επιθετικό παγκόσμια κλάσης.

Μάλιστα, ο Ινς πήγε την συζήτηση και ένα βήμα παρακάτω, καθώς πέταξε… το καρφί του στην διοίκηση της Γιουνάιτεντ, καθώς δεν κατάφερε να αποκτήσει την περασμένη μεταγραφική περίοδο τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μετακόμισε από την Σάλτζουμπουργκ στην Ντόρτμουντ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αν θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ τότε χρειάζεται έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης .Πρέπει να πάρουν κάποιον που να βάζει 20-25 γκολ κάθε χρονιά. Είχε την ευκαιρία με το Χάαλαντ,αλλά πήγε στην Ντόρτμουντ. Ήταν απογοητευτικό που δεν μπόρεσαν να τον πάρουν».