
Πολ Ινς: «Αν η Γιουνάιτεντ είχε πάρει τον Χάαλαντ»
Την πεποίθηση ότι αν η Γιουνάιτεντ είχε καταφέρει να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα είχε κλείσει το χάσμα από τις Σίτι και Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Πολ Ινς.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει κινήσεις ουσίας στο ρόστερ της στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον Μπρούνο Φερνάντες αλλά και τον Οντιόν Ιγκάλο.
Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του συλλόγου και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ωστόσο, σύμφωνα με την άλλοτε δόξα των Κόκκινων Διαβόλων, Πολ Ινς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καταφέρει να κλείσει το χάσμα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα πρέπει να προσθέσει έναν επιθετικό παγκόσμια κλάσης.
Μάλιστα, ο Ινς πήγε την συζήτηση και ένα βήμα παρακάτω, καθώς πέταξε… το καρφί του στην διοίκηση της Γιουνάιτεντ, καθώς δεν κατάφερε να αποκτήσει την περασμένη μεταγραφική περίοδο τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μετακόμισε από την Σάλτζουμπουργκ στην Ντόρτμουντ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Αν θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ τότε χρειάζεται έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης .Πρέπει να πάρουν κάποιον που να βάζει 20-25 γκολ κάθε χρονιά. Είχε την ευκαιρία με το Χάαλαντ,αλλά πήγε στην Ντόρτμουντ. Ήταν απογοητευτικό που δεν μπόρεσαν να τον πάρουν».
- Γιορτή σήμερα 14 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]
- Ο Αντώνης Ρέμος μάς ταξίδεψε μέσα από το «Αλ Τσαντιρι Νιούζ» – Η ανατριχιαστική στιγμή με την Μαρινέλλα
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 81-64: Έχασε και αποκλείστηκε από το Final Four
- Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι δικαιούνται 3 ενοίκια φέτος
- Η βραδιά του Ροντινέι



