
Πέθανε ο Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς – Θρυλική μορφή του μπάσκετ
Μεγάλη θλίψη στο χώρο του παγκοσμίου μπάσκετ ύστερα από την είδηση του θανάτου του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς σε ηλικία 94 ετών.
O Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς «έφυγε» από τη ζωή πλήρης ημερών σε ηλικία 94 ετών.
Ο πρώην γ.γ. της FIBA απεβίωσε στο σπίτι του στο Βελιγράδι, σκορπώντας θλίψη στο χώρο του μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε ως αθλητής, προπονητής και κυρίως έγινε γνωστότερος ως ο ισχυρός άνδρας της παγκόσμιας ομοσπονδίας από το 1976 ως το 2002!
Ήταν μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και από το 1991 είχε μπει στο Hall Of Fame για τη μεγάλη προσφορά του. Η συμμετοχή των NBers στις διοργανώσεις της FIBA είναι ένα έργο του.
Γεννήθηκε το 1925 στο Μπίχατς της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, όμως είναι Σέρβος. Έκανε καριέρα, ακόμα, ως παίκτης (σέντερ) και προπονητής. Στο απόγειό του έφτασε, όταν η Παγκόσμια Ομοσπονδία τον αξιοποίησε και εκείνος κατάφερε να βάλει γερά θεμέλια.
Παράλληλα, υπήρξε αθλητής του μπάσκετ από το 1946 ως το 1953 και προπονητής για 20 χρόνια από το 1950 (παράλληλα με την αθλητική του ιδιότητα στην Παρτίζαν) ως και το 1970.
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»



