Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορακάκη : «Δεν πρέπει να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το καλοκαίρι, αφορά την υγεία μας»

Κορακάκη : «Δεν πρέπει να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το καλοκαίρι, αφορά την υγεία μας»

Η Άννα Κορακάκη εξέφρασε την αντίθεσή της με το ενδεχόμενο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ μίλησε και για τις προτροπές που έχει λάβει από τη Δ.Ο.Ε.

Διαφωνεί η Άννα Κορακάκη με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο, καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού θέτει σε κίνδυνο αθλητών και φιλάθλων.

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5, για τις προτροπές που έχει λάβει από τη Δ.Ο.Ε. να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ τόνισε πως είναι αγωνιστικά δίκαιο να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες καθώς ακόμα δεν έχουν διεξαχθεί μερικά προολυμπιακά τουρνουά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η Κορακάκη στο Metropolis 95,5:

«Δεν έχω ενημέρωση τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς, η Δ.Ο.Ε. ξεκαθάρισε πως με προτρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας γιατί θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί αγώνες. Δεν είναι μόνο οι αθλητές που έχουν προκριθεί για το Τόκιο, είναι κάποιοι που δεν έχουν προκριθεί γιατί δεν έχουν γίνει τα προολυμπιακά τουρνουά. Είναι πάρα πολλά τα θέματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι αγωνιστικά δίκαιο να πάρουν μια αναβολή οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το πρόβλημα είναι το τώρα γιατί ο ένας μήνας που μένουμε μέσα, οι Ολυμπιακοί είναι σε 4 μήνες και μπορεί τότε να έχει λυθεί το θέμα αλλά το πρόβλημα είναι το τώρα.

Η ΔΟΕ επιμένει να συνεχίσουμε κανονικά αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν έχουμε βγει από την κανονικότητά μας; Οι Ρώσοι σκοπευτές της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε ένα προπονητικό κέντρο και κάνουν προετοιμασία παρά την καραντίνα. Εγώ θέτω το ερώτημα τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, θα είμαστε 12.000 άτομα από όλο τον κόσμο».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024