Άση Μπήλιου: Τι φέρνει ο Κρόνος στον Υδροχόο σε όλα τα ζώδια;
Τι προβλέπει γι αυτή την δύσκολη περίοδο η αστρολόγος Άση Μπήλιου;
Τι φέρνει ο Κρόνος στον Υδροχόο;
«Σιγά σιγά αρχίζουν να μεγαλώνουν οι μέρες μας, το φως πιστεύω θα το νικήσει το σκοτάδι στο τέλος, πού θα πάει; Την Κυριακή ο Κρόνος θα φύγει από τον Αιγόκερο και θα μπει στον Υδροχόο, όπου θα μείνει μέχρι τις αρχές Ιουλίου.
Ο Κρόνος από τον Υδροχόο βοηθάει πάρα πολύ την τεχνολογική πρόοδο, με την συλλογική δουλειά, την ευαισθητοποίηση για το κοινό καλό και σε σχέση με το περιβάλλον και την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.
Όλα αυτά θα αρχίσει να μας τα δείχνει στην πραγματικότητα από τον Δεκέμβρη και μετά, όταν θα περάσει κανονικά για να μείνει σε αυτό το ζώδιο.
Επειδή πηγαίνοντας προς το τέλος Μαρτίου θα έχουμε μια σύνοδο Άρη Κρόνου στον Υδροχόο, η οποία είναι αρκετά δύσκολη, αυτό θα είναι και το τελευταίο πολύ δύσκολο κομμάτι. Άρα, μερικές μέρες ακόμα.
Δεν είναι αύριο, αλλά θεωρώ ότι μέχρι τις αρχές Απριλίου είναι και το πιο περίεργο και απαιτητικό κομμάτι. Πρέπει να προσέχουμε όλοι…», είπε σήμερα η Άση Μπήλιου
Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις
- Το διπλό λάθος Τασούλα μετά την παρέλαση – «Να το πω από την αρχή;» και το… 1981
- Πώς είναι να είσαι η κόρη της Κέιτ Μος; – Η Λίλα, το πάρτι των 50ων γενεθλίων, οι αδυναμίες και τα μυστικά
- Η Cadillac μπαίνει δυναμικά στη Formula 1
- myDATA: Τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις για πρόστιμα και υποχρεώσεις
- Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε σε χαρτί στο σπίτι – Ένα «αναλογικό backup» δεν είναι οπισθοδρόμηση
- Όταν ένα Boeing σκέπασε τον ουρανό της Αθήνας – Νέο βίντεο ΑΙ για την πτήση που χαρακτηρίστηκε το «θαύμα της αεροπορίας»

