Κοροναϊός : Πιο καθαρά από ποτέ τα νερά στο κανάλι της Βενετίας
Μπορεί ο κοροναϊός να ερήμωσε τη Βενετία, όμως η καραντίνα και η απουσία τουριστών είχε σαν αποτέλεσμα το νερό στο κανάλι να είναι και πάλι καθαρό και να φαίνεται ακόμη και ο πυθμένας του.
Μπορεί ο κοροναϊός που έχει θερίσει την Ιταλία, να έχει ερημώσει τη χώρα, όμως στη Βενετία, η καραντίνα και η απουσία των τουριστών είχε σαν αποτέλεσμα τα νερά να είναι πιο καθαρά από ποτέ.
Η μέχρι πρότινος ταραχώδη καθημερινή δραστηριότητα, με τις γόνδολες και κυρίως την κίνηση των μηχανοκίνητων σκαφών έχει σταματήσει και τα κανάλια είναι ξανά καθαρά.
Το νερό είναι διαυγές και φαίνεται ακόμη και ο πυθμένας των καναλιών όπου διακρίνονται μικρά ψαράκια που κολυμπούν εκεί.
Πηγή: Corriere Della Sera
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»


