Κακοκαιρία : Το έστρωσε στα Τρίκαλα
Τα 20 εκατοστά έχει φτάσει το ύψος του χιονιού στα Τρίκαλα, σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 900 μέτρων. Χωρίς προβλήματα οι μετακινήσεις.
Ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ, αν και βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου, καθώς το χιόνι έκανε την εμφάνισή του σε ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα.
20 εκατ. χιόνι στα ορεινά των Τρικάλων
Το ύψος του χιονιού σε ορισμένα σημεία φτάνει τα 20 εκατοστά, όπως δηλώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, 15 μηχανήματα της ΠΕ Τρικάλων παρεμβαίνουν στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο ρίχνοντας αλάτι, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις μετακινήσεις.
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα
- Συνταγή: Σπιτικά σπανακοπιτάκια
- Το διπλό μήνυμα Ανδρουλάκη για τα σενάρια συγκυβέρνησης, τα «καρφιά» κατά Τσίπρα και το νέο «άνοιγμα» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών
- Food Authority Recalls Kinder Chocolates Over Hidden Gluten Risk




