Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το λάδι το κρεμμύδι και τα καλαμπόκια. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το τζίντζερ και το κάρι. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα και τον ζωμό. Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά (περίπου 30 λεπτά). Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Τη χτυπάμε σε δόσεις στο μπλέντερ μέχρι να λιώσουν τα υλικά. Την περνάμε από σήτα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.