Κρούσμα κοροναϊού και στο ΕΜΠ
Όσοι ήρθαν σε επαφή με το άτομο που προσβλήθηκε θα παραμείνουν στο σπίτι τους για δύο εβδομάδες και θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
Ξεκινά από αύριο απολύμανση στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου και του συγκροτήματος Πατησίων μετά από κρούσμα κορονοϊού στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).
«Δεν συντρέχει λόγος σφραγίσματος των ευρύτερων χώρων όπου βρέθηκε το άτομο που προσβλήθηκε», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΜΠ, ενώ το προσωπικό του Ιδρύματος μπορεί να επιστρέψει στους χώρους που έγινε απολύμανση οκτώ ώρες μετά την ολοκλήρωσή της.
Όσοι ήρθαν σε επαφή με το άτομο που προσβλήθηκε θα παραμείνουν στο σπίτι τους για δύο εβδομάδες και θα ακολουθήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ήδη ο ΕΟΔΥ ενημερώνεται από το άτομο που προσβλήθηκε για τις επαφές του με άλλα άτομα και με τη σειρά του ενημερώνει τα άλλα άτομα για το τι πρέπει να κάνουν.
- Η Αλεξανδρούπολη ο επόμενος σταθμός της «Ιθάκης» του Αλέξη Τσίπρα
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Αλεπού ανέβηκε στο πλοίο και ταξίδεψε από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη
- «Έζησα τον απόλυτο εφιάλτη» – Η συγκλονιστική μαρτυρία 27χρονης για τη σχέση που σημάδεψε τη ζωή της
- Αντίο σε έναν Motorhead: Πέθανε ο πιστός σύντροφος του Λέμι, Φιλ Κάμπελ
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)

