Μπάγερν – Άουγκσμπουργκ 2-0
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Άουγκσμπουργκ με 2-0 για την 25η αγωνιστική της Bundesliga και έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό της για τα 120 χρόνια ιστορίας της.
Η Μπάγερν γιόρτασε με το καλύτερο τρόπο τα 120ά γενέθλια της καθώς νίκησε με 2-0 στο Μόναχο την Άουγκσμπουργκ και απομακρύνθηκε με τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη Ντόρτμουντ.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνά ζώνης της Άουγκσμπουργκ με αποτέλεσμα να μην βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ωστόσο στο δεύτερο μισό ο Τόμας Μίλερ διέσπασε την άμυνά των φιλοξενούμενων. Ο Γερμανός επιθετικός έκανε έξυπνη κίνηση στην πλάτη της άμυνας και άνοιξε το σκορ στο 53΄ μετά από εξαιρετική ασίστ του Ζερόμ Μπόατενγκ.
Το τελικό 2-0 το έκανε Γκορέτσκα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ωραία μπαλιά του Σερζ Γκνάμπρι.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους παίκτες της Μπάγερν να φορούν επετειακές φανέλες για τα γενέθλια της ομάδας.
- Κόμο – Ουντινέζε 1-0: Παραμένει σε τροχιά Champions League η ομάδα-θαύμα του Φάμπρεγας
- ΠΑΣΟΚ: Η διεθνής κοινότητα οφείλει να σταθεί στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας
- Η ΕΕ μπροστά στην αυταρχική έλξη των ΗΠΑ – Αν δεν ενωθεί, θα περιθωριοποιηθεί
- Ιαπωνία: Τα μικροσκοπικά σπίτια της υπαίθρου – Αρχιτεκτονική ευφυΐα σε αρμονία με το περιβάλλον
- Σέρρες: Ένας νεκρός από ανατροπή βάρκας στις εκβολές του Στρυμόνα
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Betsson Super Cup (pic)


