«Σαρώνει» ο Giannis: MVP της εβδομάδας στην Ανατολή
Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς οδήγησε τα «ελάφια» σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κατέκτησε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP στην Ανατολή.
Συνεχίζει να «σαρώνει» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να κατακτά τον τίτλο του MVP στην Ανατολή για την εβδομάδα που μας πέρασε.
Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» ήταν εξαιρετικός στα τέσσερα ματς που έδωσαν τα «Ελάφια» και τα οδήγησε εκ του ασφαλούς σε τέσσερις νίκες. Σε αυτό το διάστημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μέσο όρο 28.5 πόντους, 16.5 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ, βάζοντας τη σφραγίδα του στην εξαιρετική εβδομάδα που έκαναν οι Μπακς.
Οσον αφορά στην δυτική περιφέρεια, MVP αναδείχθηκε Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο σέντερ των Ντάλας Μάβερικς βοήθησε την ομάδα του να πετύχει τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε την περασμένη εβδομάδα, έχοντας μέσο όρο 26.3 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και 2.3 τάπες ανά παιχνίδι. Μαζί με τον Λούκα Ντόνσιτς είναι οι ηγέτες της ομάδας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του ΝΒΑ:
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντοπίστηκε
- Μισθοί: Γιατί δεν είδατε ολόκληρη την αύξηση στον μισθό σας – Τι πρέπει να κάνετε
- Η συνύπαρξη του Μπενίτεθ με τον Σισοκό στη Νιούκαστλ (vid)
- S&P Global Sees Solid Growth for Greece, Cyprus
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Δυστύχημα στη Ρουμανία: Η τελευταία πράξη του δράματος – Κηδεύτηκαν οι πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ


