«Έσπασε» ρεκόρ της Ρεάλ η Μπαρτσελόνα
Μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στην Εϊμπάρ με 5-0 η Μπαρτσελόνα έσπασε πρωτιά της Ρεάλ Μαδρίτης που κράταγε από το 1963.
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Εϊμπάρ με 5-0 για την 25η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.
Με αυτά τα πέντε τέρματα (τέσσερα ο Λιονέλ Μέσι 14΄,37΄,40΄και ένα ο Αρτούρ 89΄) οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να «γκρεμίσουν» την Ρεάλ Μαδρίτης από την πρώτη θέση των συνολικών τερμάτων στην ιστορία της La Liga που κατείχαν οι Μαδριλένοι με 6.150 γκολ.
Οι «μερένγχες» βρισκόνταν από το 1963 στην πρώτη θέση της κατηγορίας αυτής εως σήμερα οπού η Μπαρτσελόνα την ξεπέρασε και πλέον έχει 6.151 τέρματα ένα περισσότερο από την «Βασίλισσα». Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης των συνολικών τερμάτων από το 1929 ,χρονιά που ιδρύθηκε η La Liga.
Η Ρεάλ ωστόσο έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη θέση της κατάταξης των συνολικών τερμάτων καθώς αντιμετωπίζει σήμερα ην Λεβάντε (22:00) και αν πετύχει δυο γκολ θα ανακτήσει την πρωτιά στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία αλλά και στην βαθμολογία καθώς βρίσκεται στο -2 απο την Μπαρτσελόνα.
Όπως φαίνεται πέρα από την μάχη για το πρωτάθλημα θα υπάρχει πλέον και αυτή για την πρωτιά για τα συνολικά τέρματα.Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική θα τεθούν αντιμέτωπες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου( 1/3,22:00)
- Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Στην τελική ευθεία – «Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης ποινών»
- Live η συζήτηση για τον προϋπολογισμό – Τέταρτη μέρα αντιπαράθεσης στη Βουλή
- «Το MTV ήταν σαν την Καμπούλ. Κορίτσια που έπιναν τεκίλα, υπάλληλοι που διακινούσαν κοκαΐνη, πυρκαγιές στα γραφεία»
- Χρέη στον ΕΦΚΑ: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι εισπρακτικές – Σ’ αναμμένα κάρβουνα οι μικροοφειλέτες
- Έτοιμοι για γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες, εντείνουν την πίεση στο Μαξίμου – Με τα τρακτέρ στα δικαστήρια Λάρισας σήμερα
