
Στο γραφείο του εισαγγελέα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Το γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης θα επισκεφθούν αύριο οι εκπρόσωποι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.
Στις 11:00 οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού θα επισκεφθούν το γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, μετά από απόφαση του τελευταίου ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου αγώνα που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.
Ο Παναγιωτόπουλος πήρε την σχετική πρωτοβουλία λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο αθλητικός εισαγγελέας αναμένεται να ζητήσει από όλους τους εμπλεκόμενους να μην δυναμιτίσουν το κλίμα ώστε το ντέρμπι να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.
Αρχικά το ραντεβού είχε οριστεί για την Πέμπτη (20/2) αλλά εκείνη την ημέρα ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με την Άρσεναλ και οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν αλλαγή ημερομηνίας της συνάντησης.
Τέλος την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα γίνει άλλη μια σύσκεψη με την ελληνική αστυνομία όπου θα παρουσιάσει τα μέτρα τάξης για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
- Η Μπενφίκα σχεδιάζει χωρίς Μουρίνιο, που πλησιάζει ξανά τη Ρεάλ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Χαβιέ Μπαρδέμ: H γενοκτονία στην Παλαιστίνη, η ευλογία της Πενέλοπε Κρουζ και η κατάρα του FOMO
- Ολυμπιακός: Οδεύει προς ένα ακόμη sold out -Πόσα εισιτήρια έμειναν για τον ΠΑΟΚ
- Αθήνα: Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη – Τα θέματα που συζήτησαν
- Οι μεγάλοι της Ευρώπης θέλουν τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο


