Πάτρα : Πεζός παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού και τραυματίστηκε
Ο άνδρας επιχείρησε να διασχίσεις τις γραμμές του τρένου και παρασύρθηκε από το συρμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στην Πάτρα όταν συρμός του προαστιακού, παρέσυρε πεζό, που επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές του τρένου.
Ειδικότερα, ο πεζός, επιχείρησε να διασχίσει της γραμμές, στη στάση του προαστιακού στο ύψος του γηπέδου της Παναχαϊκής και δη, στο ύψος της οδού Λευκωσίας, σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από το ατύχημα τραυματίστηκε ο άνδρας, που όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, είχε τις αισθήσεις του και αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Πηγή εικόνων patrastimes.gr
- Συνελήφθη 14χρονος για ληστείες σε μίνι μάρκετ και βενζινάδικα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία – Τι λέει το ΓΕΕΘΑ
- Έσε: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και πρέπει να βρούμε λύση»
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το promo βίντεο για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ
- Με «δεδηλωμένη υποδίκων» και κύριο επιχείρημα δεν έχετε εναλλακτική κάνεις τη Δημοκρατία να μοιάζει φυλακή
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα 40 μέτρων στο Αγγελοχώρι


