Όταν ο κ. Γεραπετρίτης… ακυρώνει την τροπολογία του!
Έφερε μια ανερμάτιστη τροπολογία που αν συμπληρωθεί με αυτά που είπε στον ΣΚΑΙ γίνεται πολύ δυσμενέστερη από την ρύθμιση που κατάργησε για να εξευμενίσει εκείνους που ήταν έτοιμοι να «διχάσουν την χώρα».
Τη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΙ προτίμησε ο υπουργός επικρατείας κ. Γεραπετρίτης προκειμένου να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στην Ελβετία. Όσοι περίμεναν ότι θα γινόταν μια επίσημη ενημέρωση με δεδομένο ότι πρόκειται για υλοποίηση πρωτοβουλίας του πρωθυπουργού, διαψεύστηκαν.
Τώρα όμως, που γνωρίζουμε τις δηλώσεις του κυρίου υπουργού κατανοούμε απολύτως γιατί δεν υπήρξε κάποιου είδους επίσημη ενημέρωση. Δεν υπήρξε γιατί δεν υπήρξαν γεγονότα. Και -κυρίως- γιατί το πρόβλημα για το οποίο γίνεται όλη η φασαρία παραμένει ως έχει και δεν πρόκειται να το πάρουν πάνω τους η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ.
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους