Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία για Λοβέρα
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του. Όλα καλά με Γκασπάρ και Σισέ.
Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία, καθώς λίγο πριν το τέλος τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή δίνοντας τη θέση του στον Γιώργο Μασούρα.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο 84’ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας κουτσαίνοντας, με την κατάσταση του Λατινοαμερικάνου άσου να προκαλεί ανησυχία στο Πέδρο Μαρτίνς και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού.
Ο νεαρός χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο αριστερά, ωστόσο, όπως τόνισαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του.
Το ίδιο καθησυχαστικοί ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και για τους Παπέ Αμπού Σισέ και Μπρούνο Γκασπάρ, οι οποίοι αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά αποδείχτηκε πως δεν έχουν κάτι σοβαρό και είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα.
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!

