
Euroleague : Χωρίς Πρίντεζη ο Ολυμπιακός στο Κάουνας
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Κάουνας για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, που ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά. Εκτός και ο Χαραλαμπόπουλος που υποβλήθηκε σε επέμβαση, μέσα ο 17χρονος Νικολαϊδης.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια διατήρησε τις λιγοστές του ελπίδες για πρόκριση, όμως θα πρέπει στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται να κάνει το 2/2 για να μπει πιο δυνατά στη «μάχη» της οκτάδας.
Ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δυο προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς θα ταξιδέψει στο Κάουνας χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά, αλλά και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο.
Από την άλλη ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 17χρονο γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Β’. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν για τη Λιθουανία έχοντας και τη στήριξη περίπου 120 φίλαθλων που θα ακολουθήσουν την αποστολή.
- Συνελήφθη στο Νέο Κόσμο ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Οικονομολόγοι ζητούν την επιβολή φόρου στα απροσδόκητα κέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Χρηματοδότηση 7.955.000€ για την ανέγερση Καλλιτεχνικού Σχολείου στην Έδεσσα
- Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στο λιμάνι του Πειραιά – Στο νοσοκομείο ο οδηγός
- Πέρκα: Απαξίωση του Συντάγματος, θεσμική εκτροπή και ευτελισμός
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές

