Ινδονησία : Ψάρι καρφώθηκε στο λαιμό εφήβου
Ο νεαρός ψάρευε αμέριμνος όταν ένα ψάρι πήδηξε έξω από το νερό και καρφώθηκε με το μεγάλο ρύγχος του στον λαιμό του.
Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη σε έναν 16χρονο έφηβο από την Ινδονησία που είχε πάει για ψάρεμα.
Σύμφωνα με την Metro, o 16χρονος ψάρευε αμέριμνος στην πόλη Μπαντάου, στο νησί Σουλαβέσι της νότιας Ινδονησίας όταν μία βελονίδα (needlefish) πήδηξε έξω από το νερό και καρφώθηκε με το μεγάλο ρύγχος του στον λαιμό του νεαρού.
Το τραύμα μάλιστα ήταν διαμπερές, αφού το ρύγχος του διαπέρασε τον λαιμό του 16χρονου και βγήκε από την άλλη άκρη.
Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπαντάου ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.
Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στην πόλη Μακασάρ όπου εκεί με μια πολύ προσεκτική επέμβαση μίας ώρας του το αφαίρεσαν από τον λαιμό.
Ο 16χρονος είναι σε σταθερή κατάσταση και αναρρώνει υγιής στο νοσοκομείο.
Οι βελονίδες (περίπου σαν τις δικές μας ζαργάνες) έχουν χαρακτηριστικό αιχμηρό ρύγχος και μπορούν να πηδούν από το νερό με εκπληκτική ταχύτητα.
Μάλιστα, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον δύο περιστατικά θανάτων από βελονίδες: ένα στη Χαβάη το 1977 και ένα στην Ταϊλάνδη το 2018.
Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:
- Ακυρώσεις πτήσεων από το «Ελ. Βενιζέλος» λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Ντέμι Μουρ: Το τολμηρό καρέ του Δημήτρη Γιαννέτου και το leather look στο σόου της Gucci στο Μιλάνο
- Οι επαγγελματίες της εστίασης «αδειάζουν» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ – Βουλιάζει ο τζίρος
- Στο Σύνταγμα ο Κουτσούμπας: Το πραγματικό δίλημμα είναι «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»
- Ένταση στο Σύνταγμα: Κρότου λάμψης και δακρυγόνα από τους αστυνομικούς στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
- Τέμπη: Επεισόδια στο Ηράκλειο μετά την πορεία
