Την Ιφιγένεια Τζόλα τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της μικρής Άννας στην επιτυχημένη σειρά «To Νησί» του Mega, το 2010. Τότε ήταν μόλις 10 ετών. Σήμερα, στα 19 της, έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη δεσποινίδα, ενώ συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, σπουδάζοντας παράλληλα Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στην Κόρινθο.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».