Ζώδια: Ποια δεν κάθονται καθόλου στο σπίτι;
Με αυτά τα ζώδια θα περάσεις τέλεια σε πάρτι!
Με αυτά τα ζώδια θα περάσεις τέλεια σε πάρτι!
Τοξότης
Πρώτος και καλύτερος είναι (ποιος άλλος;) ο Τοξότης. Ακόμη και μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα, γιατί ως γνωστόν συνήθως είναι και πολυάσχολος, θα προτιμήσει να βγει παρά να καθίσει μέσα στο σπίτι. Ακόμη κι αν δεν τον κρατούν τα πόδια του, θα ετοιμαστεί, θα αρωματιστεί και θα βγει να τα πιει ή να δοκιμάσει κάποια περίεργη κουζίνα, να τσεκάρει το καινούργιο ρέστοραντ που άνοιξε στη γειτονιά του κ.ο.κ. Αν περνάει και ωραία είναι ικανός να ξενυχτήσει, κι ας έχει πρωινό ξύπνημα.
Λέων
Το ίδιο δύσκολο είναι να μαντρώσεις στους τέσσερις τοίχους τον βασιλιά της ζούγκλας, Λέοντα. Πως αλλιώς θα θαυμάσουν όλοι το μεγαλείο του και μαζί την υπέροχη γκαρνταρόμπα του; Η ψυχή του πάρτι και θα βγει και θα χορέψει και θα επισκεφθεί τις νέες αφίξεις μαγαζιών, κι αν ερωτευτεί κιόλας, θα σύρει μαζί το ταίρι του σε εξόδους που δεν βάζει ο νου σας!
Δίδυμος
Από τα πιο κοινωνικά ζώδια οι Δίδυμοι δεν θα μείνουν εύκολα μέσα, ακόμη κι αν είναι σε σχέση. Θα βγουν, θα φλερτάρουν, θα μιλήσουν με κόσμο που δεν γνωρίζουν, αλλά και θα αφεθούν σε απίθανες συζητήσεις με το ταίρι τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε να τους ακούτε.
- Να αποδοθούν πολιτικές ευθύνες στα σκάνδαλα των υποκλοπών και του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά η αντιπολίτευση
- 50 εκ. Ευρώ για το 2026 από το Υπουργείο Εσωτερικών στους Δήμους της χώρας για δράσεις πυροπροστασίας
- Ποιος σφυρίζει στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις
- Βρετανία: Συναγερμός για κρούσματα μηνιγγίτιδας μετά από πάρτι – Δύο νεκροί, ουρές για αντιβιοτικά
- «Γιατί αυτή και όχι εγώ;» Η Τζέιν Φόντα αμφισβητεί τη Στρέιζαντ στα Όσκαρ, διεκδικεί τον Ρέντφορντ
- Τηλεοπτικός Μάρτιος: Η μεγάλη επιστροφή των θρύλων και οι σειρές που θα μας κρατήσουν στον καναπέ



