
Και επίσημα στον Ατρόμητο ο Παντελίδης
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία του με τον Σάββα Παντελίδη, που αντικαθιστά τον Γιάννη Αναστασίου
Νέος προπονητής του Ατρόμητου και επίσημα είναι ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε από τους Περιστεριώτες και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ΠΑΕ:Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει ως νέο προπονητή της ομάδας μας τον Σάββα Παντελίδη.
Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει ισχυρές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Superleague έχοντας επιδείξει πολύ καλές πορείες με τον Ηρακλή, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει τόσο τον Αστέρα Τρίπολης όσο και τον Άρη σε παρόμοιες συγκυρίες με την τωρινή καταφέρνοντας να κατακτήσει με τις δυο ομάδες θέσεις που οδηγούσαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ομάδα μας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με τον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και θέτει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Μέσα από τη δουλειά μας, το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουμε και την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου είναι στο χέρι μας να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας και να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα πιο ψηλά».
Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο θα παραμείνει το ίδιο ενώ ως άμεσοι συνεργάτες του Σάββα Παντελίδη προστίθενται οι Άκης Βάβαλης (βοηθός προπονητή) και Σταύρος Παντελίδης (γυμναστής).
- Ηράκλειο: Πάτησε με το αυτοκίνητο τον συγγενή του για κτηνοτροφικές διαφορές
- Αυξημένη τρομοκρατική απειλή για βασικές ευρωπαϊκές υποδομές – Επιστολή από ΕΕ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης







