
Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του ιερέα από τη Μάνη που ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης
Τραγική εξέλιξη παίρνει η υπόθεση του ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε επί σειρά ετών στην 12χρονη κόρη της συντρόφου του
Τραγική τροπή παίρνει η υπόθεση του ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε επί σειρά ετών στην 12χρονη κόρη της συντρόφου του.
Ο ιερέας, σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε με σοβαρά μεταδιδόμενο νόσημα και υποβάλλεται σε θεραπεία.
Ο 57χρονος προφυλακίστηκε αρχικά στις φυλακές Τριπόλεως και στο πλαίσιο των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων διαγνώστηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα.
Η εξέλιξη αυτή έδωσε εφιαλτικές διαστάσεις στην υπόθεση ασέλγειας καθώς ο ιερέας θα μπορούσε να κολλήσει την 12χρονη, η οποία όμως σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία της.
Ο ίδιος ο 57χρονος φέρεται να μην γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του και ρωτούσε επίμονα τους γιατρούς για ποιο λόγο άλλαξε σωφρονιστικό ίδρυμα και υποβάλλεται σε τόσες ιατρικές εξετάσεις.
Ο ιερέας παρέμεινε κρατούμενος σε ένα από τα τέσσερα κελιά που είχαν ειδικά διαμορφωθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για την κράτηση μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη». Στο ίδιο κελί κρατούνταν στο παρελθόν ο Χριστόδουλος Ξηρός.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Προσφέρουμε τροφές για 50 αδέσποτες γατούλες – Στο πλευρό τους εθελόντρια
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Παράνομος τζόγος: Φρένο στις τράπεζες για τα κέρδη από μη αδειοδοτημένους παρόχους
- Άννα Πρέλεβιτς: Οι πρώτες ημέρες με τις δίδυμες κόρες της που γεννήθηκαν πρόωρα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χώρο στην ΕΛΑΣ ή μέτωπο στον Τσίπρα – Ανάμεσα σε παραιτήσεις και αμφισβήτηση ο Φάμελλος
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)



