Παναθηναϊκός: Με τη Λαμία εκτίει την τιμωρία του ο Δώνης
Ο Χρήστος Δώνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Παναιτωλικό και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με την Λαμία.
Ο Χρήστος Δώνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Super League, με αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.
Ο Έλληνας μέσος δηλώθηκε εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του λόγω καρτών στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία στο ΟΑΚΑ (14η αγωνιστική).
Εκτός από τον Χρήστο Δώνη, στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Μπαρτ Σένκεφελντ, που επίσης έχει συμπληρώσει κάρτες.
- Νεκρός ο Αλί Λαριτζανί – Το επιβεβαίωσε το Ιράν
- Ο Αντσελότι αποκάλυψε γιατί άφησε εκτός Μουντιάλ τον Νεϊμάρ – Τι απάντησε ο Βραζιλιάνος
- Τουλάχιστον 400 νεκροί στο Αφγανιστάν από την επίθεση του Πακιστάν – «Ήταν σαν την ημέρα της κρίσης»
- Ο Μπάρι Κίογκαν δεν θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, κάηκε ολοσχερώς
- Greece Tourism Wages to Rise 12% in Two Years Under New Agreement




