Παναθηναϊκός: Με τη Λαμία εκτίει την τιμωρία του ο Δώνης
Ο Χρήστος Δώνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Παναιτωλικό και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με την Λαμία.
Ο Χρήστος Δώνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Super League, με αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.
Ο Έλληνας μέσος δηλώθηκε εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του λόγω καρτών στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία στο ΟΑΚΑ (14η αγωνιστική).
Εκτός από τον Χρήστο Δώνη, στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Μπαρτ Σένκεφελντ, που επίσης έχει συμπληρώσει κάρτες.
- Την επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Βοιωτία θέλει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
- Γαλλία: Δύο βρέφη βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα τους
- Βουλή: Κρεσέντο Λαζαρίδη κατά ΠΑΣΟΚ – Θυμήθηκε τον Τσοχατζόπουλο για να αποφύγει τις νέες αποκαλύψεις
- Οι επιλογές του Χίφι για το καλοκαίρι – Τα δεδομένα με το συμβόλαιο του στην Παρί (vids)
- Τα νέα φάρμακα αδυνατίσματος φέρνουν αποτελέσματα αλλά και αναπάντητα ερωτήματα
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης

