Παναθηναϊκός: Με τη Λαμία εκτίει την τιμωρία του ο Δώνης
Ο Χρήστος Δώνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Παναιτωλικό και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με την Λαμία.
Ο Χρήστος Δώνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Super League, με αποτέλεσμα να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.
Ο Έλληνας μέσος δηλώθηκε εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του λόγω καρτών στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία στο ΟΑΚΑ (14η αγωνιστική).
Εκτός από τον Χρήστο Δώνη, στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Μπαρτ Σένκεφελντ, που επίσης έχει συμπληρώσει κάρτες.
- Ποιοι θα πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εταιρεία του Τραμπ λανσάρει νέο κρυπτονόμισμα – Μπίζνες παράλληλα με την προεδρία
- Το ζεϊμπέκικο, το ντουέτο και ο Φρανκ Σινάτρα: Ο Νίκος Αλιάγας και ο Αντώνης Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή
- Χανιά: Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στην περιοχή της Σούδας – Καταγγελίες για δολιοφθορά
- Euroleague για το ντέρμπι «αιωνίων»: «80 χρόνια ιστορίας, 80 χρόνια πάθους» (vid)
- Νέες κοινωνικές δομές στη Στερεά Ελλάδα
