Ολυμπιακός-Μέλσουνγκεν 19-20
O Oλυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην πανίσχυρη Μέλσουνγκεν γνωρίζοντας την ήττα στον Ρέντη με 20-19 και συνδυασμό με το 32-28 της Γερμανίας οι «ερυθρόλευκοι» μένουν εκτός ομίλων EHF Cup. Επτά δοκάρια είχε η ελληνική ομάδα!
Εξαρχής το έργο του ήταν δύσκολο και ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι το πάλεψε όσο δεν πήγαινε, αποκλείστηκε από τους ομίλους του EHF Cup καθώς ηττήθηκε με 20-19 στον Ρέντη από τη Μέλσουνγκεν.
Στο πρώτο ματς στη Γερμανία οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 32-28 και σήμερα, παρά την καλή εμφάνιση και τα επτά δοκάρια που είχε, η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο και γνώρισε δεύτερη ήττα.
Στο ξεκίνημα του αγώνα οι άμυνες κυριαρχούσαν και οι δύο ομάδες έπαιζαν αρκετά συντηρητικά.
Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν σταθερά με 4-5 και 9-11 στις αρχές, αλλά οι Μάλλιος και Λέμος ισοφάρισαν γρήγορα σε 11-11.
Οι Γερμανοί ξαναπήραν το προβάδισμα με 16-14, ενώ μέχρι το τέλος ο αγώνας πήγαινε γκολ-γκολ.
Το να νικήσει ο Ολυμπιακός με 4+ γκολ ήταν εξαρχής δύσκολο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι ούτε από αυτό το ματς, καθώς ηττήθηκαν με 20-19.
Σίγουρα η ατυχία έπαιξε το δικό της ρόλο, καθώς ο Ολυμπιακός συνολικά είχε επτά δοκάρια και αν είχαν μπει κάποια από αυτά, το ματς θα είχε πάρει διαφορετική τροπή.
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»


