Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Νταβίντ Βίγια
Μετά από 19 χρόνια σπουδαίας καριέρας, όπου σημείωσε πολύ μεγάλες επιτυχίες σε ατομικό, συλλογικό και εθνικό επίπεδο, ο Νταβίντ Βίγια αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στο φινάλε της σεζόν
Την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο φινάλε της σεζόν γνωστοποίησε μέσα από συνέντευξη Τύπου ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας, Νταβίντ Βίγια.
Ο Βίγια έπαιξε σε τρία Μουντιάλ και ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το 2010 το Παγκόσμιο Κύπελλο και το 2008 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Ο ισπανός φορ πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση και έτσι στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
«Το σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα συζητήσεων που είχα με την οικογένειά μου και με άτομα γύρω μου. Ήθελα να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο, όχι να αναγκαστώ να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο» τόνισε συγκινημένος ο φορ της Βίσελ Κόμπε.
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
