Ζούρος: «Το κλειδί ήταν η άμυνα»
Ο Ελληνας τεχνικός του Περιστερίου μίλησε για τη νίκη επί της Μόρναρ και στάθηκε στην άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου.
Στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξε το Περιστέρι στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Μόρναρ στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος, μετά τη νίκη της ομάδας των Δυτικών Προαστίων με 73-65 για το Basketball Champions League. Το Περιστέρι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος έσφιξε την άμυνά του και κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την εμφάνιση τους και τη νίκη, όπως και τους συνεργάτες μου για τη δουλειά που κάνουν. Το κλειδί ήταν η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουμε στη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα μέσα από την αμυντική μας αντίδραση.
Δεχθήκαμε μόλις 25 πόντους στο δεύτερο μέρος και σε μια κακή επιθετικά βραδιά μας πήραμε το θετικό αποτέλεσμα μέσα από την άμυνα. Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουμε, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Κάθε νίκη εκτός έδρας είναι διπλή».
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)



