
Εθνική ομάδα: Προπονήθηκε κανονικά ο Κουρμπέλης
Στη διάθεση του Τζον Φαν'τ Σιπ για τους αγώνες με Αρμενία και Φινλανδία τέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα (12/11).
Η σημερινή (12/11) προπόνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα για την Εθνική ομάδα, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να βλέπει τον Δημήτρη Κουρμπέλη να βγάζει όλο το πρόγραμμα κανονικά, μετά την αποφόρτιση που έκανε χθες (11/11), λόγω της κόπωσης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Όσον αφορά την προπόνηση, ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική και στις μεταβιβάσεις, είτε αυτές είναι κοντινές είτε μακρινές.
Με λίγα λόγια έγινε αρκετή δουλειά σήμερα στις πάσες και στην γρήγορη εναλλαγή του παιχνιδιού.
Την Τετάρτη (13/11) θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις, η μία στις 11 το πρωί και η άλλη στις 18:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
- ΕΛΑΣ για Ντίλιαν: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται
- Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Απέδρασε κρατούμενος
- Συναγερμός για φωτιά σε οινοποιείο στο Μαρκόπουλο – Αναφορές ότι ακούστηκαν εκρήξεις
- Η ποινή-ρεκόρ στον Βαγιέχο προκαλεί παγκόσμιο διάλογο
- Τροχαίο στην Ιόνια Οδό: 47χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό του μετά από πρόσκρουση σε μπάρες
- Τέλος και επίσημα η Νέα Αριστερά από τη Βουλή: Διαλύεται η ΚΟ – Παραιτήθηκε από βουλευτής η Αχτσιόγλου – Δραγασάκης στη θέση της




