ΑΕΚ: Κάνει ντεμπούτο με την Μπούργκος ο Τσάλμερς
Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Μάριο Τσάλμερς στην αυριανή αναμέτρηση με τη Μπούργκος για το BCL.
Πριν μερικές μέρες η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Μάριο Τσάλμερς, ενισχυόμενη με αυτό τον τρόπο στα γκαρντ.
Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν στην αποστολή της Ένωσης και στην προηγούμενη αγωνιστική, όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν απέναντι στην Μπαντιρμά στην Τουρκία, ωστόσο δεν αγωνίστηκε.
Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί αύριο κόντρα στην Μπούργκος για την πέμπτη αγωνιστική του Basketball Champions League (13/11, 19:00). Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Τσάλμερς με τα χρώματα της ΑΕΚ στην διοργάνωση που πέρυσι κατέκτησε με τη Βίρτους Μπολόνια.
Από εκεί και πέρα για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα υπολογίζονται ο νεοαποκτηθείς Βλάντο Γιάνκοβιτς, αλλά και ο Κέντρικ Ρέι ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Η AEK πάει στην αναμέτρηση με την Μπούργκος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες.
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
- Πόλεμος Ιράν: Ποιες ριζικές αλλαγές θα επιφέρει στο παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα
- Γιατί το Netflix στρέφει το streaming προς την παραδοσιακή TV


