Στην Μπάγερν εκτός από το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ασχολούνται με την αντικατάσταση του Νίκο Κόβατς. Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ένας από τους υποψήφιους τους οποίους εξετάζουν οι Βαυαροί και απ’ ότι φαίνεται, αν αποφασίσουν να τον προσεγγίσουν, δεν θα ακούσουν αντιρρήσεις…

Ο Βενγκέρ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του «BEIN SPORTS» και ρωτήθηκε για τη σύνδεση του ονόματος του Μπάγερν Μονάχου. Ο Αλσατός προπονητής απάντησε ότι θα τον ενδιέφερε να προπονήσει στο Allianz Arena και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

«Φυσικά και δεν μου είναι αδιάφορη η προοπτική. Για 36 χρόνια εργάστηκα στο υψηλότερο επίπεδο χωρίς διακοπή. Από τα 33 ως τα 69 μου δούλευα συνεχώς. Οπότε, ναι, θα με ενδιέφερε» σχολίασε ο Βενγκέρ, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του.

Ο Βενγκέρ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ τον Ιούνιο του 2018 και έκτοτε δεν εργάστηκε σε άλλη ομάδα. Η FIFA του πρότεινε έναν τεχνικό ρόλο τον Σεπτέμβριο, αλλά ο Βενγκέρ αρνήθηκε, προφανώς έχοντας κατά νου μία ευκαιρία για να επανέρθει στην προπονητική.