
Ο Μεντβέντεφ πρώτος αντίπαλος του Στέφανου – Πότε θα γίνει το ματς
Ο Ελληνας τενίστας στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του ATP Finals θα κοντραριστεί με τον Μεντβέντεφ, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 16:00 ώρα Ελλάδας.
Τους αντιπάλους του στον όμιλο του ATP Finals έμαθε το μεσημέρι της Τρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον κορυφαίο Ελληνα τενίστα να κληρώνεται στο ίδιο γκρουπ με τους Ράφαελ Ναδάλ, Αλεξάντερ Ζβερέφ και Ντανιήλ Μεντβέντεφ.
Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, στην οποία ο «Τσιτσιφάστ» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ!
Συγκεκριμένα, ο 21χρονος θα παίξει την Δευτέρα (11/11) στις 16:00 ώρα Ελλάδας απέναντι στον Ρώσο, τον οποίο καλείται να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του! Οι δύο τενίστες έχουν κοντραριστεί πέντε φορές και ο Μεντβέντεφ έχει βγει νικητής και τις πέντε φορές.
Τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο τενίστες ήταν στην Σανγκάη, σε ένα ματς στο οποίο επικράτησε με 2-0 σετ. Την ίδια μέρα, επίσης, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, θα παίξει ο Ράφαελ Ναδάλ με Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τουρνουά στο Λονδίνο θα ξεκινήσει την Κυριακή (10/11) με τους αγώνες του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ματέο Μπερετίνι (16:00) και του Ντομινίκ Τιμ με τον Ρότζερ Φέντερερ (22:00).
- Γιάγκος Πεσμαζόγλου: Οι σχέσεις μου με τον «Οικονομικό Ταχυδρόμο»
- Παναθηναϊκός-Κοτάρσκι: Μύθοι και πραγματικότητες
- Αυτό το πτηνό ήταν το παγόνι της εποχής των δεινοσαύρων
- Πήλιο: Νεκρό 9χρονο αγοράκι στην Ζαγορά
- Εργατικά ατυχήματα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Εργασίας – «Δεν θα τους χαρίσουμε τις ζωές μας»
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Τραϊνού Δέλλα για την επέτειο του γάμου τους




