
Πώς θα αντιδράσει ο Αλαφούζος μετά τα «φάλτσα» σφυρίγματα στην Τούμπα
Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του θα συζητήσουν για το νέο κρούσμα διαιτητικής αδικίας που υπέστη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα αναλύσουν τις κινήσεις τους. Τι συνέβη με τον Διούδη στη φυσούνα
Αντικείμενο δίωρης διαβούλευσης αποτέλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, άρχισαν οι επικοινωνίες μεταξύ των στελεχών που ήταν παρόντα στην Τούμπα και του Γιάννη Αλαφούζου, για την πρώτη αντίδραση και τη σφοδρότητα που θα είχε.
Ο Αλαφούζος παρακολούθησε την αναμέτρηση και ήταν εκνευρισμένος με τις υποδείξεις του Σλοβένου διαιτητή Βίντσιτς, αλλά και με την ένταση που προκλήθηκε με τον Γιώργο Δώνη.
Ο Αλαφούζος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη και ενημερώθηκε και για το επεισόδιο στη φυσούνα σε βάρος του Σωκράτη Διούδη, καθώς και τη γενικότερη άσχημη αντιμετώπιση στο τέλος.
Η έκδοση της ανακοίνωσης και το περιεχόμενο της αναλύθηκε αρκετά από τους «πράσινους», αφού έπεσαν στο τραπέζι όλες οι απόψεις: από την πιο σκληρή εκδοχή μέχρι το σενάριο της απλής «διαρροής».
- Εθνική Τράπεζα: Τα… μαζεύει για τη χρέωση 0,80 ευρώ σε λογαριασμό – Το μήνυμα σε πελάτες
- Έτσι η Eurovision γίνεται παγκόσμια γεωπολιτική υπερδύναμη – Καναδάς και Ασία τα μεγάλα στοιχήματα
- Τελικός FA Cup: Σύγκρουση Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, θέλουν την κούπα για διαφορετικούς λόγους
- Διπλωματία και πολιτική σκοπιμότητα – Η «Γαλάζια Πατρίδα» του Ερντογάν και το casus belli
- Σκύλος: Τα ψυχικά και σωματικά του όρια
- Το «Μητσοτάκης ή χάος» επανέφερε ο πρωθυπουργός – Ομιλίες κορυφαίων στελεχών στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ


