Οριστικά στην ΕΡΤ το BCL
Στη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης θα προβάλλονται τα παιχνίδια των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου στο Basketball Champions League.
Σε συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση κατέληξε το Basketball Champions League.
Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ, η ευρωπαϊκή διοργάνωση κατάφερε να βρει τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν, με την ΕΡΤ να είναι εκείνη που απέκτησε τα δικαιώματα προβολής.
Με βάση αυτό, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, του Περιστερίου και της ΑΕΚ θα μεταδίδονται από από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης, αρχής γενομένης από σήμερα.
Συγκεκριμένα, το ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Μπεσίκτας (15/10, 19:30) θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, ενώ εκείνο της ομάδας των δυτικών προαστίων απέναντι στην Γκαζιαντέπ (15/10, 19:00) από το ΕΡΤ SPORTS αντίστοιχα.
- Σάμος: «Χρυσαφί αμμουδιές, αρχαία και κρασί» – Το νησί που γίνεται αντικείμενο λατρείας στη Βρετανία
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ προς τον Παναγόπουλο και ο Γεωργιάδης σε ρόλο «συνηγόρου»
- Νεκρός 65χρονος που έπεσε στις γραμμές του μετρό
- Γεραπετρίτης: Εκτός διαλόγου ζητήματα κυριαρχίας – Έχουν γίνει βήματα στη βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;

