
Super League 1 : Στη Ριζούπολη και το ΑΕΚ – Βόλος
Στη Ριζούπολη θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος (20/10, 19:30), όπως ανακοίνωσε η Super League 1
Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Βόλο για την 7η αγωνιστική της Super League 1 την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 19:30.
Ωστόσο η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αφού στο ΟΑΚΑ γίνονται εργασίες για την βελτίωση του χλοοτάπητα.
Υπενθυμίζεται πως για τον ίδιο λόγο είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη για την έκτη αγωνιστική της Superleague.
Η ανακοίνωση της Super League 1:
«Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20.10.2019 στις 19:30, στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (Ριζούπολη)».
- Νότια Αφρική: Αναζητούνται 82 συνεπιβάτες γυναίκας που πέθανε από χανταϊό
- Ολυμπιακός: «Έκρυψαν» την μπάλα και τελείωσε τη φάση ο ΜακΚίσικ με τρίποντο (vid)
- Έφυγε από τη ζωή ο ιερέας Σπυρίδων Τσιάκαλος, γνωστός ως παπά-Τσάκαλος
- Η επίσκεψη Μπακογιάννη στον Καραμανλή και η οριστική απουσία του πρώην πρωθυπουργού από το Συνέδριο
- Πότε είναι αργά για μια βράβευση; Για την 96χρονη Τζουν Σκουίμπ, ποτέ
- Γερμανία: Σε ψυχιατρική κλινική θα οδηγηθεί ο δράστης που παρέσυρε πεζούς στη Λειψία



