Τοροσίδης: Δεν αξίζαμε την ήττα στο Βελιγράδι
Ο Βασίλης Τοροσίδης σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να χάσει και στάθηκε στην αποβολή του Μπενζιά
Ο Ολυμπιακός τα έκανε όλα σωστά για 45 λεπτά, όταν και προηγήθηκε με τον Σεμέδο στο 37′, ενώ παράλληλα δεν απειλήθηκε και έδειχνε σιγουριά.
Στην επανάληψη, όμως, η ανύπαρκτη αποβολή του Μπενζιά και η κάκιστη εικόνα των Πειραιωτών, έδωσαν την ευκαιρία στον Αστέρα να σκοράρει 3 γκολ σε 28 λεπτά και να πάρει τη νίκη.
Ο Βασίλης Τοροσίδης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και στάθηκε στην αποβολή του Μπενζιά.
«Στο 2ο μέρος παίξαμε με παίκτη λιγότερο. Δεν αποτελεί αυτό δικαιολογία αλλά όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο είναι πρόβλημα. Δεχθήκαμε το 1-1 από κόντρα και τα άλλα δύο γκολ από στατικές φάσεις».
«Δεν αξίζαμε να χάσουμε με βάση την εικόνα που είχαμε μέχρι την αποβολή. Δείξαμε πως μπορούσαμε τη νίκη αλλά η αποβολή μας στοίχισε» δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv ο Έλληνας αμυντικός.
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού